Personvernerklæring

Best Value Experts/Best Value Experts Academy tar beskyttelsen av personvernet ditt på nett på største alvor. Denne Personvernerklæringen presenterer og forklarer Best Values syn og praksis med hensyn til personvern, og hvordan dette påvirker deg som bruker av nettstedet vårt. Du/deg/din/ditt refererer til deg som deltaker på, eller bruker av, Best Value Experts/Best Value Experts Academy. Vi/vår/vårt/oss refererer til Best Value Experts/Best Value Experts Academy. Siden vår/nettstedet vårt referer til https://bestvalue-experts.nl, https://bestvalue-expertsacademy.com, https://members.bestvalue-expertsacademy.com, https://bestvalue-expertsacademy.no & https://members.bestvalue-expertsacademy.com. Dersom du er under 16 år gammel, må du ha tillatelse fra foreldre eller foresatte for å kunne bruke Nettstedet vårt, medlemssiden og tjenestene våre.


DEL 1 – HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper noe fra siden vår, samler vi inn personopplysningene du gir oss som en del av kjøps- og salgsprosessen. Dette inkluderer navn, adresse og e-postadresse. Opplysningene gjør at vi kan gi deg tilgang til og bidra med støtte til produktene du kjøper. Når du blar gjennom nettstedet vårt, mottar vi også automatisk datamaskinen din sin IP-adresse. Dette gir oss informasjon som hjelper oss til lære om nettleseren og operativsystemet ditt, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen til alle brukerne våre. Markedsføring via e-post: Med ditt samtykke kan vi sende deg e-poster om nye produkter, gratis og premium-innhold (f.eks. blogginnlegg, YouTube- eller Vimeo-videoer, rapporter, whitepapers, osv.) og spesielle arrangementer. Du har muligheten til å avslutte å abonnere på disse når som helst.  


DEL  2 – SAMTYKKE  

Der hvor du gir oss personopplysningene dine for å fullføre en transaksjon, verifisere bankkortet ditt, legge inn en bestilling, tilrettelegge for leveranser, antyder vi at du gir samtykke til å samle inn personopplysningene dine og bruke de til kun den gitte spesifikke grunnen. Dersom vi ber deg om personopplysningene til en sekundær grunn (f.eks. nyhetsbrev eller kommunikasjon med markedsføring), ber vi deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke og gir deg muligheten til å trekke tilbake samtykket. Du kan trekke tilbake samtykke når som helst ved å trykke på lenken “avslutt abonnement” som er tilgjengelig nederst i hver e-post vi sender deg. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å kontake oss på academy@best value.  


DEL 3 – UTLEVERING  

Vi kan utlevere personopplysningene dine dersom det kreves av loven eller om du strider mot bruksvilkårene våre. Dersom nettstedet vårt blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan vi overføre opplysningene til de nye eierne slik at de kan fortsette med salg og oppfølging av våre produkter og tjenester. VIKTIG: Vi kommer hverken til å selge, leie ut eller på annen måte utlevere personopplysningene dine til noen tredjepart – inkludert, men ikke begrenset til – annonsører, strategiske partnere eller leverandører. Igjen ønsker vi å vektlegge at vi tar personvernet ditt på største alvor.  


DEL 4 – DATALAGRING
 
Handlevognløsningen vår kontrolleres av Autorespond Nederland BV. Leverandøren leverer den nettbaserte e-kommersplattformen vi bruker som lar oss selge produkter og tjenester til deg. Opplysningene dine lagres gjennom Autorespond Nederland BV sin datalagring, databaser og generelle Autorespond-programvare. De lagrer opplysningene dine på en beskyttet server bak en brannmur. Betaling: Kjøpet ditt lagres og kontrolleres i programvaren Autrorespond av Autorespond Nederland BV. Du har mulighet til å betale via Ideal eller Paypal. Autorespond lagrer ikke opplysninger som gjelder bankkonto eller bank- eller kredittkort. Transaksjonsopplysinger lagres i 7 år (lovpålagt krav). MERK: Best Value Experts Academy tar ikke forvaring av bank- eller kredittkortopplysningene dine på noe som helst tidspunkt i løpet av transaksjonen.  


DEL 5 – TREDJEPARTS TJENESTER  

Generelt vil tredjepartsleverandører vi bruker kun samle inn, bruke og utlevere opplysningene dine i den utstrekning det er nødvendig for å utføre de tjenestene de utfører for oss. Imidlertid kan visse tredjepartsleverandører – slik som betalingsportaler eller andre betalingsbehandlere – ha egne personvernerklæringer med hensyn til informasjonen vi må dele med disse leverandørene for å gjennomføre kjøpsrelaterte transaksjoner. For slike leverandører anbefaler vi at du leser de respektive personvernerklæringene, slik at du kan forstå måten disse leverandørene behandler personopplysningene dine på. Spesielt er det lurt å være klar over at enkelte leverandører har sitt hovedkvarter eller fasiliteter på en beliggenhet som er plassert i en annen jurisdiksjon enn både deg eller oss. Dersom du ønsker å fortsette med en transaksjon som innebærer tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, kan det hende at personopplysningene dine blir gjenstand for lovene til jurisdiksjon(ene) som tilhører området hvor tjenesteleverandøren eller dets fasiliteter har sin beliggenhet. Dersom transaksjonen din behandles av f.eks. Paypal, som har sin beliggenhet i USA, vil personopplysningene som brukes for å fullføre den transaksjonen kunne bli gjenstand for utlevering under amerikansk lovgivning, inkludert Patriot Act. Så snart du forlater nettstedet vårt eller omdirigeres til et tredjeparts nettsted eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personverkerklæringen eller vårt nettsteds bruksvilkår. Lenker: Når du klikker på lenker i nettbutikken vår, kan de hende at de dirigerer deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for den personvernrelaterte praksisen til andre sider, og oppmuntrer deg til å lese personverkerklæringene til andre nettsteder.  


DEL 6 – SIKKERHET  

For å beskytte personopplysningene dine tar vi rimelige forhåndsregler og følger bransjens mønsterpraksiser for å sørge for at de ikke utilbørlig går tapt, blir misbrukt, gitt tilgang til, utleveres, endres eller ødelegges. Blant annet tar vi følge grep:  * Sikkerhet av nettverkstilkoblinger via  Secure Socket Layer (SSL) eller tilsvarende teknologi. * Tilgang til personopplysninger er begrenset. * Konfidensialitetsavtaler, backup og kryptering av passord.  


DEL 7 – INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)  

Best Value Experts Academy bruker informasjonskapsler for å skape en mer spesialtilpasset opplevelse for våre brukere og kunder. For eksempel bruker vi innloggingsrelaterte informasjonskapsler slik at medlemmer ikke trenger å taste inn brukernavn og passord hver gang de returnerer til siden. Vi bruker også sporingspiksler (dvs. Google Analytics) for å hjelpe oss til å måle og spore hvor trafikken på nettstedet vårt kommer fra, og for å spore prestasjonen til nettstedet vårt. I tillegg bruker vi markedsføringspiksler fra Facebook og Google for å tilrettelegge spesialtilpasset og målrettet oppfølgingsannonsering.   


DEL 8 – MYNDIGHETSALDER  

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du er myndig i staten eller området du bor i, eller at du er myndig i staten eller området du bor i og du har gitt ditt samtykke til å at en mindreårig du har ansvar for bruker dette nettstedet.  


DEL 9 – ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN  

Vi forbeholder oss rettigheten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst se gjennom den med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter opplasting til nettstedet. Dersom vi foretar vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, varsler vi deg om at den har blit oppdatert, slik at du alltid er klar over opplesingene vi samler inn, hvordan vi bruker de, og under hvilke eventuelle omstendigheter vi bruker og/eller utleverer de.    


SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON  

Dersom du ønsker å få tilgang på, korrigere, endre eller slette personopplysninger vi ar hom deg, registrere en klage, eller helt enkelt ønsker mer informasjon, vennligst kontakt oss på:  


E-post:
post@bestvalue-expertsacademy.no  


Postadresse:
Privacy Compliance Officer 
Best Value Experts/Best Value Experts Academy 
Manestraat 3 6015 RD, NETHERLANDS
Neeritter Chamber of commerce nr.: 30224839